Løjt Forsamlings- &

Kulturhus

MØDER, FESTER, ARRANGEMENTER, KONCERTER MV.

Velkommen til
Løjt Forsamlings- og Kulturhus

Senest omkring Corona åbning

Vi udlejer lokaler til mange formål. Lokale små foreningen har mulighed for leje af små lokaler. Sal til større arrangementer fest, møder, koncerter og mange andre formål.

Opdatering 16.01.2022

Et forsamlingshus, selskabslokale mv. kan holde åbent for øvrige arrangementstyper, som eksempelvis til: undervisningsarrangementer, hobbyarrangementer eller øvrige arrangementer.
Et forsamlingshus mv. kan betragtes som et serveringssted, såfremt forsamlingshuset mv. står for mad, drikkevarer, personale og har professionel servering, som svarer til servering på restauranter o.lign.

Private arrangementer som eksempelvis bryllupper, sølv- og guldbryllupper, konfirmations-, studenter- og fødselsdagsfester og lignende arrangementer kan afholdes på serveringssteder inden for de gældende regler. Det omfatter bl.a. lukketid kl. 23, med sidste udskænkning af alkoholholdige drikkevarer kl. 22, samt mundbindskrav, krav om coronapas og arealkrav på 2 kvm per siddende kunde og 4 kvm for stående gæster. Det bemærkes, at der ikke vil være tale om et serveringssted, hvis f.eks. maden tilkøbes udefra
I er velkomne til at kontakte mig, hvis der skulle være behov for yderligere afklaringer.

Erhvervsministeriet

Nyt fra huset

Beatles aften med Rubberband

04. feb 2022

Rubberband

KLIK FOR INFO OG BILLETTER

Rubber Band startede egentlig bare for sjov. I en tid, hvor det regnedes for blasfemisk at tillade sig, endsige tænke på at spille og skråle som de uforlignelige “The Beatles” var det i sig selv en utrolig udfordring.

Nice Little Penguins

01. apr 2022 - 20:00 i Løjt Forsamlingshus

Nice litle ping

Nice Little Penguins er nogle særdeles erfarne herrer, der er klar til at vise, hvorfor Nice Little Penguins stadig regnes blandt de bedste livebands herhjemme. Ud over adskillige ørehængere fra bagkataloget er der også kompositioner fra det nyere album med på sætlisten. Foruden bandets egne medlemmer medvirker Søren Lund på el-guitar samt Palle Hjorth på keyboards. Som yderligere en appetitvækker er EP’en ‘Part Of The Way’ med fem nye numre i skrivende stund på vej i butikker og webshops. Der er tale om varme popsange med rødderne dybt forankret i pingvinernes kendte iørefaldende melodiunivers.

Siger man Nice Little Penguins, kommer mange uvægerligt til at tænke på bandets allerstørste hit ‘Flying’, en sang der for længst har opnået evergreenstatus og stadig lever sit eget liv på YouTube, hvor der konstant uploades nye fortolkninger fra alle egne af verden.

BILLETBESTILLING KLIK HER

Pyntet til fest

Billeder fra og omkring huset

Maddag for pensionister