Lejebetingelser 2021

Standard regler for leje af lokaler i Løjt Forsamlings- og Kulturhus. Praktiske informationer

Praktiske oplysninger

Nøgle: Nøglekode udleveres kort inden lejemålets begyndelse. Aftales med booker på telefon: 244 26 244 eller via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Den udleverede nøglekode virker kun i det reserverede tidsrum. Der er i køkkenet en nøgle til kølerum, hænger på en krog ved dør til den gamle krostue.

Ungdomsfester: Som ungdomsfest forstås fester hvor deltagerne er overvejende personer under 25år. Lejeaftalen skal i de tilfælde udstedes til en af forældrene der ligeledes påtager sig ansvaret for at festen afholdes i henhold til vore betingelser samt i fohold til god naboskab. Ved god naboskab forventes der, at udendørs fest efter kl. 24.00 ikke foregår med høj musik, høj musik indendørs skal efter midnat foregå for lukkede vinduer og døre, af hensyn til vore naboers nattero.

Bordopstilling:  Bordopstillinger er ikke en del af lejen, lejer sørger selv for opstillingen. Ekstra runde- samt ekstra firkantede borde findes i depot til venstre for scenen. Der er i store sal ved opdækning plads til ca. 110 personer i lille sal er der yderligere plads til max. 40 personer.
Vi har firkantede borde i to størrelser: 180x80 (6 pladser) og 120x80 cm (4 pladser) 
Runde borde hver med opdækning til 8 personer størrelse 160cm

Stole: Der er ca. 125 stole til rådighed. Ved behov for flere stole aftales dette på forhånd.

Service: Service findes i skabene i lille sal og i skabene ved baren. Der er standard sortiment i glas, tallerkener og andet til ca. 150 personer.

Lys: I store sal, findes kontakterne på væggen ved baren. Der er lysdæmper for loftslys. I lillesal findes kontakter til lyset ved køkkendøren. Lys udenfor tændes i entre, husk at slukke alle lys når lokalerne forlades.

Køleskab: Der findes køleskab ved baren i store sal,  skal tændes inden brug, tændes under skabet til lydanlæg. I køkkenet er der et mindre køle/fryseskab. Der er i sidebygningen stort kølerum til opbevaring af mad og drikkevarer. Husk, at der skal tændes for kølefunktionen i god tid. Nøgle til kølerummet hænger på en krog i køkkenet. I skuret er der desuden mindre kummefryser der også skal tændes i god tid.

AV-udstyr: Der er i store sal moderne fastmonteret projektor, tilslutning med HDMI kabel, tilsluttes på væggen i højre side af salen. Der er også lydanlæg med teleslynge og trådløse mikrofoner. Brug af AV-udstyr og lydanlæg kun efter aftale. Lydanlæg er ikke anvendelig som musikanlæg ved fester.

Opklæbning: Det er strengt forbudt at bruge tape og andre former for klæbemidler til ophæng på vægge og lofter., brug af konfettikanoner og lignende er ikke tilladt da de beskadiger vort gulv ved fugt.
Hvis overtrædelse af dette sker forbeholder vi os ret til at sende regning på efterfølgende ekstra rengøring.

Aflysning: Ved aflysning senest 14 dage inden afholdelse tilbagebetales depositum ikke. 

Hvem kan leje: Alle kan i princippet leje lokaler, 1. gang man lejer lokalerne bliver man automatisk medlem af Løjt Forsamlings- og Kulturhus. Almen nyttige foreninger og non profit organisationer har fortringsret til lokalerne.

Køkken.

Komfur: Stort gaskomfur, større antal gryder og pander til rådighed. Emhætte tændes på væggen. Skifte af gasflaske sker via en omskifter ved gasflasker uden for køkkenet.

Ovn: Industriovn med damp og varmluft.

Kaffemaskine: Moderne industrikaffemaskine. Kaffemaskinen er tilsluttet direkte vandforsyning og kan brygge 2x12 kopper ad gangen. Der er et større antal termokander til rådighed. Kaffefiltre findes ved kaffemaskinen. Der kan bestilles færdig doseret kaffeposer der passer til en kande kaffe (midre kaffeforbrug og bedre kaffe :-). Bestilles sammen med reserveringen

Klude: Medbring selv viskestykker, karklude, gulvklude og poser til affald.
Opvaskemaskine: Industriopvaskemaskine findes i separat rum. Maskinen skal tændes i god tid (Der findes detaljeret vejledning i rummet) min 30 minutter inden brug. Husk at tænde for udsugningen inden opvask startes.

Ved afslutning og aflevering af lejemålet:

Rengøring

Ved indgåelse af lejemålet kan der aftales at lejer selv vil stå for rengøringen efter lejemålets afslutning.

Som standard står Løjt Forsamlingshus for rengøringen. Vi benytter ServiSyd der sørger for en proffessionel rengøring efter jeres arrangement.

Bemærk til ungdomsfester er egen rengøring er ikke en mulighed.

Ved egen rengøring skal det udøres efter de retningslinier der angives af Løjt Forsamlingshus.

Indebetalt depositum tilbagebetales efter godkendt aflevering og rengøring. Depositum tilbagebetales ikke hvis et lejemål afbestilles senere end 30 dagen inden afholdelse.

Bemærk ved leje af lokaler til ungdomsfester kan man ikke selv lave egen slut rengøring, rengøringen opkræves i forbindelse med lejeaftalen.

Nedenstående SKAL altid udføres ved afslutning af leje:

KØKKEN:

  • Sluk for udsugning ved komfur og opvaskemaskine.
  • Sluk for opvaskemaskinen. Tag riste og det grå rør op fra opvaskemaskinens bund, og skyl delene inden de igen sættes på plads.
  • Rengør ovn og komfur, hvis de er brugt. Rengøring gælder også ovnplader.
  • Alle brugte gryder skal rengøres og stilles på plads.
  • Madrester skal helst tages med hjem, alternativt kan de i LUKKEDE plastposer/sække og placeres i den store blå container. ALDRIG uden for container.

Husk du er ansvarlig for lejemålet.

Det vil altid være den person/forening/firma der står anført på lejeaftalen, der har det fulde ansvar for eventuelle skader på huset og/eller interiør, med behov for reparation/udbedringen/udskiftning. Skulle sådanne udgifter forekomme vil det kunne udløse en opkrævning med krav om dækning af udgifterne.

Standard oprydning

Store Sal: Borde og stole stilles langs væggen, et stort bord og et sammenklappet lille bord, stables ovenpå hinanden 2 og 2 og sættes langs væggen, eller efter forudaftalt aftale.. Stolene stables med 7 stole i hver stak og sættes også langs væggen. Se foto i køkkenet hvorledes.

Porcelæn, glas og bestik:

Alt service sættes på den plads, hvorfra det blev taget. Kopper og glas skal altid vaskes op og tørres efterfølgende med viskestykke.

Ved baren:

Sluk for køleskabet (ledningen fjernes fra stikkontakten under lydskabet tv. for køleskabet).

Affald: Alt affald skal fjernes inden lokalet afleveres. Papkasser skal helst  tages med hjem.
Medbring selv plastsække til affald. Affald lægges i den store blå container under halvtag. Madreser SKAL ALTID placeres i lukkede plastposer

Lille Sal: Bordene stilles i 4 rækker med et stort og et lille bord, og stolene stables med 5 stole i hver.

Store sal: Borde og stole stilles over til siderne i salen. Stole stables med 7 stk i hver stak

Dåser og flasker: altid i de dertil indrettede containere i skuret.

Brugte Lysestager renses for stearin. Lysestager må ikke kommes i opvaskemaskinen.

Alle gulve fejes. Koste samt fejebakke findes i skabet i opvaskerummet.

Ødelagt/ituslået glas og service placeres i køkken, og der afleveres en liste. Vi forbeholder os ret til modregning.

Sluk og luk

  • Alle radiatorer sættes på 1.
  • Alle døre låses og lys slukkes, husk også udendørslys, slukkes i forgangen. Husk der er 2 døre i forgangen der skal kontrolleres.
  • Nøgle til kølerum hænges på krogen ved døren til den gamle krostue.

Hvis strømmen svigter: Målerskabe findes ved køkkendør og til højre for scenen (bag døren). Typisk kan det være der, relæet slår fra.
Nødnummer til elektriker findes begge steder.

revision 3/2019 


Løjt Forsamlings- og Kulturhus
Løjt Nørregade 1, 6200 Aabenraa
Telefon: 244 26 244
Mail: lojtforsamlingshus@gmail.com

CVR: 26160731

© 2015 valodia.net. All Rights Reserved. Designed lojtland.dk