Standard regler for leje af lokaler i Løjt Forsamlings- og Kulturhus. Praktiske informationer

Praktiske oplysninger

Nøgle: Nøglekode udleveres kort inden lejemålets begyndelse. Aftales med booker på telefon: 244 26 244 eller via e-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Den udleverede nøglekode virker kun i det reserverede tidsrum. Der er i køkkenet en nøgle til kølerum, hænger på en krog ved mikrobølgeovnen.

Bordopstilling:  Bordopstillinger er ikke en del af lejen, lejer sørger selv for opstillingen. Runde- samt ekstra firkantede borde findes i depot til venstre for scenen. Der er i store sal ved opdækning plads til ca. 110 personer i lille sal er der yderligere plads til 40 personer.
Vi har firkantede borde i to størrelser: 180x80 (6 pladser) og 120x80 cm (4 pladser) 
Runde borde hver med opdækning til 8 personer størrelse 160cm

Stole: Der er ca. 125 stole til rådighed. Ved behov for flere stole skal dette aftales på forhånd.

Service: Service findes i skabene i lille sal og i skabene ved baren. Der er standard sortiment i glas, tallerkener og andet til ca. 150 personer.

Lys: I store sal, findes kontakterne på væggen ved baren. Der er lysdæmper for loftslys. I lillesal findes kontakter til lyset ved køkkendøren.

Køleskab: Der findes køleskab ved baren i store sal,  skal tændes inden brug, tændes under skabet til lydanlæg. I køkkenet er der et mindre køle/fryseskab. Der er i sidebygningen stort kølerum til opbevaring af mad og drikkevarer. Husk, at der skal tændes for kølefunktionen i god tid. Nøgle til kølerummet hænger på en krog i køkkenet. I skuret er der desuden mindre kummefryser.

AV-udstyr: Der er i store sal moderne fastmonteret projektor, tilslutning med HDMI kabel. Der er også lydanlæg med teleslynge og trådløse mikrofoner. Brug af AV-udstyr og lydanlæg kun efter aftale.

Opklæbning: Det er strengt forbudt at bruge tape og andre former for klæbemidler til ophæng på vægge og lofter. Hvis dette sker forbeholder vi os ret til at sende regning på efterfølgende ekstra rengøring.

Køkkenet.

Komfur: Stort gaskomfur, større antal gryder og pander til rådighed. Emhætte tændes på væggen. Skifte af gasflaske sker via en omskifter ved gasflasker uden for køkkenet.

Ovn: Industriovn med damp og varmluft.

Kaffemaskine: Moderne industrikaffemaskine. Kaffemaskinen er tilsluttet direkte vandforsyning og kan brygge 2x12 kopper ad gangen. Der er et større antal termokander til rådighed. Kaffefiltre findes ved kaffemaskinen.

Klude: Medbring selv viskestykker, karklude, gulvklude og poser til affald.
Opvaskemaskine: Industriopvaskemaskine findes i separat rum. Maskinen skal tændes i god tid (Der findes detaljeret vejledning i rummet) min 30 minutter inden brug. Husk at tænde for udsugningen inden opvask startes.

Ved afslutning og aflevering af lejemålet:

Rengøring

Ved indgåelse af lejemålet, aftale der om jejer selv vil stå for rengøringen efter lejemålets afslutning. Alternativt laves der aftale om, at Løjt Forsamlingshus sørger for en proffessionel rengøring efter jeres arrangement.

Bemærk efter ungdomsfest kan man ikke lave egen rengøring, rengøringen modrewgnes i det betalte depositum.

Rengøring skal altid udføres efter de retningslinier der udstilles af Løjt Forsamlingshus.

indebetalt depositum tilbagebetales efter godkendt aflevering og rengøring.

Nedenstående SKAL altid udføres:

KØKKEN: Sluk for udsugning ved komfur og opvaskemaskine. Sluk for opvaskemaskinen. Tag riste og det grå rør op fra opvaskemaskinens bund, og skyl delene inden de igen sættes på plads.
Rengør ovn og komfur, hvis de er brugt. Rengøring gælder også ovnplader. Alle brugte gryder skal rengøres og stilles på plads.
Madrester skal helst tages med hjem, alternativt kan de lægges i LUKKEDE plastposer/sække og placeres i den store blå container. ALDRIG uden for container.

Standard oprydning

Store Sal: Borde og stole stilles langs væggen, et stort bord og et sammenklappet lille bord, stables ovenpå hinanden 2 og 2 og sættes langs væggen. Stolene stables med ca. 7 stole i hver og sættes også langs væggen. Se foto i køkkenet hvorledes.

Porcelæn, glas og bestik:

Alt service sættes på den plads, hvorfra det blev taget. Kopper og glas skal altid tørres med viskestykke.

Ved baren:

Sluk for køleskabet (ledningen fjernes fra stikkontakten under lydskabet tv. for køleskabet).

Affald: Alt affald skal fjernes inden lokalet afleveres. Papkasser skal helst  tages med hjem.
Medbring selv plastsække til affald. Affald lægges i den store blå container under halvtag.

Lille Sal: Bordene stilles i 4 rækker med et stort og et lille bord, og stolene stables med 5 stole i hver.

Dåser og flasker: altid i de dertil indrettede containere i skuret.

Lysestager renses for stearin. Lysestager må ikke kommes i opvaskemaskinen.

Alle gulve fejes. Koste samt fejebakke findes på væggen i opvaskerummet.

Ødelagt/ituslået glas og service placeres i køkken, og der afleveres en liste. Vi forbeholder os ret til modregning.

Sluk og luk

  • Alle radiatorer sættes på 1.
  • Alle døre låses og lys slukkes, husk også udendørslys, slukkes i forgangen.
  • Nøgle til kølerum hænges på krogen ved mikroovnen.

Hvis strømmen svigter: Målerskabe findes ved køkkendør og til højre for scenen (bag døren). Typisk kan det være der, relæet slår fra.
Nødnummer til elektriker findes begge steder.

revision 2/2019 


Løjt Forsamlings- og Kulturhus
Løjt Nørregade 1, 6200 Aabenraa
Telefon: 244 26 244
Mail: lojtforsamlingshus@gmail.com

CVR: 26160731

© 2015 valodia.net. All Rights Reserved. Designed lojtland.dk